Hjelp til deg

Ta min gratis Karrieresjekk og få en pekepinn på om du skal gå, bli eller satse på noe helt annet. Gratis og tankevekkende!

Ta Karrieresjekken!

Noen går på jobben med en klump i magen og følelsen av at de dør litt hver dag. Vi trenger endring mer enn vi vet om.

Drømmen om en annen jobb

Da koronaen kom, ga mer tid hjemme mer tid til å tenke. Pust, lunger og livskraft varer ikke evig. Dette har vi alltid visst, men nå ble det påtrengende klart. Bruker jeg livet mitt klokt? Finnes det noe annet der ute? En jobb og et arbeid som er skapt for meg?

Les mer

Ikke stol på Mae West

"Too much of a good thing can be wonderful". Sitatet kommer fra Mae West, og det er mulig hun tenkte på champagne – eller høye, mørke menn. I så fall er vi tilbøyelig til å si oss enige. Men for øvrig tror jeg vi skal ta Mae Wests ord med en klype salt. For mye av noe som er veldig bra, kan faktisk bli veldig dårlig.

Les mer

Jobb-blues kan gi et løft

Du har jobbet noen år, du vet hva du holder på med, det kan være helt OK eller bare sånn passe. Du står opp hver dag og går på jobben, på jobben, på jobben. Og ganske sakte kommer den snikende følelsen: Var dette det hele? Selve livet?

Les mer

Karrieregrepet - er onlinekurs

Jeg lanserer snart Karrieregrepet igjen - et onlinekurs for deg som trenger å tenke nytt om arbeidslivet ditt. Meld deg på mitt inspirasjonsbrev, så vil du få beskjed når påmeldingen åpnes.

Trenger du inspirasjon?

Hør podkastepisodene om karriere, utvikling og folk som gjør noe med det

Close

Ja, jeg vil ta Karrieresjekken