Bli kjent med Lisa

Jeg er en energisk vestlending med amerikanske røtter, kjent for min tydelige stil, praktiske tilnærming og evne til å gå dypt inn i utfordringene. 

For tiden skriver jeg bok "Jobb etter 50" og er jeg dypt inne i alderisme og mangfolds-problematikk.

Bakgrunnen min er primært innen leder- og organisasjonsutvikling – jeg har 25 års erfaring som konsulent fra McKinsey, The Performance Group og mitt eget selskap. I 2023 gikk jeg inn som assosiert partner i konsulentselskapet Impaktor og påtar meg oppdrag sammen med de flinke konsulentene der - eller alene. 

De siste årene har jeg fått en særskilt interesse for varsling og ledelse i støy og hva det gjør med enkeltmenneskene.

Mitt eget arbeidsliv har inkludert både støy og andre utfordringer. Pendling med små barn. Lederjobb for organisasjon i krise. Leveransedager i inn- og utland med tidlige morgener, sene kvelder og for mange usunne måltider. Ledere som ikke har sett mitt talent. Perioder hvor jeg selv har vært i tvil. 

Men det har også vært høydepunkt.

Å se lyset i øynene til kursdeltakere som skjønner at det finnes et annet liv og en bedre arbeidshverdag.

Å få arbeide sammen med mennesker som alltid begynner med å spørre:  Hvem er best i verden på dette?

Å få samskape endringsprosesser med ledere og medarbeidere og oppleve at det forløser potensial både i enkeltmennesker og i organisasjonen.

Å ta over en organisasjon i krise og erfare at det går an å rydde opp og hjelpe ledere og medarbeidere til å komme seg videre.

Jeg har lært av alt sammen. Jeg bruker denne lærdommen til å hjelpe andre til et bedre arbeidsliv, gjennom rådgivning, bøker, podkast og foredrag. Med bakgrunn som journalist og med fire bøker på CV-en, har jeg en forkjærlighet for kommunikasjon i alle former. 

Jeg insisterer på å lære mer. Derfor leser jeg, tar kurs og påtar meg utvalgte oppdrag som er akkurat så krevende at det strammer litt i magen.

Og ellers? Glad i å surre rundt med mann, barn og venner, lage mat, lese bok, diskutere livet, kjærligheten, poenget med det hele...og se frem til neste arbeidsdag.

Lisa i media

Om læreres sikkerhet: Jeg er i debatt med utdanningsdirektør Marte Gerhardsen om vold i skolen. Innslaget begynner 33.46.

Lytt her

Om vold i skolen: Kronikk som stiller spørsmål ved dommen i Clemens Saers-saken

Les mer

Om vold i skolen: Debattinnlegg om dommen i Clemens Saers-saken

Les artikkelen her!

Noen av mine kunder

Send meg en e-post!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.