#18 Fra lobbyist til gründer og begravelsesagent

karriere Mar 08, 2020
 

Hvordan finne en jobb som passer for deg? Ved å prøve og feile, sier siviløkonomen Henrik Tveter (32). Han drømte om å arbeide med noe som kunne gjøre verden til et bedre sted og begynte som mekler av grønne sertifikater. Det kjentes ikke som meningsfullt nok, så han skiftet beite og ble lobbyist i WWF. Men først i Henriks tredje jobb - gründer og begravelsesagent i Verd Gravferd, kjenner Henrik at han har kommet hjem. - Da jeg studerte på NHH, forestilte jeg meg aldri begravelsebransjen som en karrieremulighet. Men det er helt rett for meg. Jeg har aldri hatt det bedre! Og for alle som lurer: Det er lettere å stelle døde enn levende. 

Snakk om jobb rett i innboksen?

Ja, send meg e-post om nye episoder!
Close

Ja, jeg vil ta Karrieresjekken