En bok for alle som sitter på jobben og tenker: VAR DETTE DET HELE?

Få hjelp til å tenke gjennom hvem du er, hva du vil og hvordan du skal få det til. Bestselgeren "Ta grep om karrieren din" gir deg dyttet du trenger for å komme i gang. Ditt første skritt til et ny hverdag og et nytt liv. For JA, det er flere muligheter der ute! For deg, for meg og for alle som vil noe mer.

Så sitter du der en dag. Du er ca 37, kanskje litt yngre, kanskje litt eldre. Du går på jobben, du kommer hjem, du legger deg, du står opp og går på jobben, på jobben, på jobben. Og ganske sakte kommer den snikende følelsen: Var dette det hele? Selve livet?

Denne boken er for deg som nikker gjenkjennende til linjene over. For alle som er på leit. Ikke nødvendigvis etter en ny jobb eller en ny karriere, men søkende etter å gjøre maksimalt ut av sitt arbeidsliv.

Gjennom 7 kapitler gir jeg deg inspirasjon og konkret bistand. Hvem er du, hva vil du og hvordan skal du få det til?

Kanskje trengs det bare en liten kursendring. Eller må det mer radikale grep til for at du skal bli den du ønsker å være? 

Karriere handler om alle de dagene som utgjør livet. Ditt liv. Få ting er viktigere enn det.

Kjøp boken og få hjelp til å ta grep om ditt liv og din karriere. 

Etter at "Ta grep om karrieren din"kom ut i 2005 har den hjulpet mange mennesker  til et bedre arbeidsliv. Siden har den kommet i flere opplag og finnes også på Storytel. Nå har du sjansen til å få boken for en spesialpris - bare 290 kroner, inkludert porto, sendt hjem i postkassen.

 

Betal med kort

Lettlest, nyttig og garantert inspirerende. Rett hjem i postkassen: 290 kroner

Et meningsfullt arbeidsliv er ikke noe du får. Det er noe du skaper.

"Det var mange som lurte litt på hva som gikk av meg. Jeg som var byråkrat på mitt bryst, skulle plutselig jobbe i nettbutikk med klær og miljø og greier..? 😂Jeg kan godt forstå flere hevet et øyebryn eller to, men i mitt hode var det helt opplagt. Hadde brukt laaang tid på å tenke meg om. Og ikke minst lest den fine boken jeg anbefaler til de som spør: «Ta grep om karrieren din» av Lisa Wade "

Camilla Krebs Tetler
Seniorrådgiver i Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse. Tidligere markedsansvarlig for Grønt Skift.

Den rosa førsteutgaven med elefanter er dessverre utsolgt.

Den nye utgaven har ikke likt fint cover, men innholdet er fornyet og forbedret!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.