Karrieregrepet 

Få en jobb og et liv som du elsker!

Jobb er viktig.

Du er viktig.

Pass på at dere er en god match.

Bli med på kurs og få hjelp til å finne den!

 

Ja, jeg vil bli med!

7 uker med selvutvikling og læring - for å gi deg det (arbeids) livet du egentlig vil ha.  

Du lærer om hvordan dine egne erfaringer, styrker og verdier gir deg den beste  pekepinnen for veien videre.  

❥ Du blir bedre kjent med deg selv, slik at du kan finne en bedre jobb-match. 

❥ Du får hjelp til å tenke stort og djervt eller bare passe vågalt - og verktøy til å sortere drømmene. 

❥ Du får råd om hvordan du kan eksperimentere og prøve ut ulike drømmer og jobb-muligheter. Uten å brenne broer.

❥ Du lærer om de mulighetene som finnes der ute, så du slipper å scrolle jobber på finn.

❥ Du får veiledning i hvordan prioritere og velge hva du vil satse på. Skal du gå, bli eller finne på noe helt annet?

❥ Du lager en konkret handlingsplan frem mot det livet som vil gi deg ny energi og ny arbeidsglede i ny eller nåværende jobb.

❥ Du får hjelp til å søke jobber og forberede deg til jobbintervjuer.

Jeg gir deg vennlige dytt uke etter uke så du får gjort det det som bare du kan gjøre: Skape deg et nytt og bedre arbeidsliv!

Å skifte jobb eller retning kan vare vanskelig på egenhånd. Derfor får du støtte gjennom hele reisen!

BONUS 1:

En individuell coaching-samtale med Lisa, for å få personlig veiledning og råd.  

BONUS 2:

Prisen inkluderer 6 måneders medlemskap i Karrieregrepet -klubben. En community online der du kan dele dine tanker og få hjelp underveis. 

Deretter har vi månedlige webinar med deling av råd, tips og inspirasjon, som hjelper deg til å komme videre.

Et kurs som gir deg støtte til å få det arbeidslivet du egentlig vil ha

Praktisk informasjon

Karrieregrepet er:

1. Et onlinekurs om jobb, selvutvikling og den gode matchen.

2. En medlemsklubb for mennesker som ønsker å foreta en endring i arbeidslivet sitt.

Selve kurset går over 7 uker. Det består av 7 moduler med veiledning, inspirasjon og øvelser. 

All undervisning foregår i korte videoer, som legges ut i en kursportal sammen med oppgaver og ressurser i PDF-format.

Det kommer nytt materiale hver uke, og du kan selv bestemme når du ønsker å se videoene og arbeide med stoffet.

Du har tilgang til kursportalen i 6 måneder fra kursstart.

Kurset inkluderer 6 måneders medlemsskap i Karrieregrepet. Det innebærer månedlige webinarer med Lisa og ulike eksperter, som svarer på spørsmål og tar opp utfordringer. Du kan delta anonymt eller være mer aktivt tilstede. 

Ja, jeg vil bli med!

"God mix av selvutvikling og karriere", sier deltakerne  

"Lisa har lang og bred erfaring. De eksemplene hun selv kommer med, av egne eller andres erfaringer, er virkelig det som skiller Karrieregrepet fra andre lignende løp og coach-tilbud. Jeg føler absolutt det var «value for money». Hele opplegget var veldig solid og bra – en sunn fot i bakken både karrieremessig og personlig! "

Mali Smogeli-Johansen

Mali fikk ny jobb i løpet av Karrieregrepet

«Jeg er kjempefornøyd med kurset. Miksen av selvutvikling og karriere hjalp meg til å sortere tanker og finne ut hva jeg egentlig vil. Det førte til flere aha-opplevelser underveis, også ved å høre på de andre deltakerne. Krystallklare  gjesteeksperter bidro også til at jeg overbeviste på jobbintervjuet.»

Martine Laeng

Martine fikk ny jobb i løpet av Karrieregrepet
 

Kristin G. Haug

"Jeg sto fast i jobben min og visste ikke helt hva jeg ville videre da jeg meldte meg på Karrieregrepet.

For meg ble kurset veldig nyttig. Jeg fant ut mye om meg selv, og jeg fikk åpnet øynene for at det finnes mange muligheter. Lisa var en dyktig kursholder som både med egen kunnskap og ved hjelp av innhentede eksperter, inspirerer og motiverer til å gå neste skritt på veien i karrieren. Jeg kan varmt anbefale dette kurset"

«Karrieregrepet har vært en veldig nyttig prosess. Noen av oppgavene ble nesten en åpenbaring for meg. Plutselig skjønte jeg mye mer om hva jeg egentlig ville. I tillegg til økt selvinnsikt og klarhet, har jeg fått mye ut av gruppemøtene. Det har vært fint å ha noen andre enn familie og venner å snakke jobb og utvikling med. »

Rita Lunde Haugland

Rita fikk økt selvinnsikt og klarhet 

«Lisa er utrolig inspirerende og motiverende. Det hjelp meg i tiden det tok å finne ut hva jeg ville. Jeg fikk også mye støtte i gruppen og jobbet målbevisst mellom møtene. Oppgavene hjalp meg til å tenke. Hvem er jeg? Hva er viktig for meg? Det var en modningsprosess. Jeg har nå byttet jobb, fått utviklingsmuligheter i nye omgivelser og føler at kompetansen min blir verdsatt og brukt på en veldig god måte. Jeg anbefaler Karrieregrepet til alle!»

June Almli

June fikk ny jobb i løpet av karrieregrepet

Hva du lærer i hver modul: lnspirasjon, tips og fellesskap for deg som er klar for en forandring! 

Uke 1

Du stiller en første diagnose

For å skjønne hvor du skal, må du vite hvor du  starter fra.  Du lager en "tilstandsrapport" og får  oversikt over erfaringer og hvordan det står til. Modulen inkluderer også en første skisse til hva du ønsker annerledes i ditt arbeidsliv. 

Uke 2

Du borrer dypere i deg selv

Bli kjent med deg selv, den du er og den du var, ved å studere ditt viktigste arbeidsverktøy: deg selv. Bare på den måten kan du identifisere det som betyr noe for deg fremover.  Modulen gir deg et kompass for videre valg. 

Uke 3

Du våger å drømme

Hva vil du egentlig - om du kunne velge? Nå skal vi tillate oss å tenke høyt og fritt og grenseløst. Modulen vil gi deg et klarere bilde av ønsker for ditt nye liv. Samt lettelse over å sette ord på drømmer og planer du har båret inne i deg lenge.

Uke 4

Du samler trådene

Det tar tid å finne ut hvem du er, hva du kan og hva du vil. I denne modulen jobber vi med å samle trådene og finne mønsteret. Det hjelper deg til å se de ulike veiene du kan ta videre. Vi går også dypere inn på kompetansen din og ser hvordan den kan brukes på nye områder.

Uke 5

Du tester og eksperimenter

Her skal du prøve ut ideer og drømmer ved å ta et første skritt i ulik retning. Ved å være "karriere-turist" tilegner du deg flere jobbidentiteter. Du blir klokere av å ta action uten å brenne broer. Resultatet er foredlede planer og tanker.

Uke 6

Tid for å bestemme seg

Nå er tiden kommet for å evaluere og veie ulike hensyn mot hverandre. Ny jobb, ny rolle, starte for deg selv, øke kompetansen?  Et blikk på resten av livet ditt må til - før du skjærer igjennom og bestemmer deg. Det er dette du vil!

Uke 7

Det skjer ikke noe før du begynner

Du får hjelp til å lage din egen handlingsplan ved å  identifisere helt konkret hva du må gjøre. Du sitter igjen med en  plan for å få det arbeidslivet du ønsker deg - og noen nyttige verktøy som hjelper deg til å gjennomføre.

Eksklusive lukkede webinar hver måned med Lisa og eksperter hvor du kan få stille spørsmål om ALT du lurer på. 

En dag i måneden  samles vi til et lukket webinar med Lisa og ulike gjesteeksperter. Du velger selv om du ønsker å være aktivt og synlig tilstede eller om du foretrekker en mer tilbaketrukket rolle. Du kan forvente tema som  jobbintervjuet, utvikling i jobben du allerede har, kommunikasjon,  økonomi og lønn, o.a. Under ser du noen av ekspertene, som har vært gjester i Karrieregrepet.

Laila Stange

Laila gikk fra direktørstilling i Aschehoug forlag for å starte opp for seg selv.  Hun er nå en av Norges mest erfarne sparringpartnere for mennesker som trenger karrierehjelp.  

 

Anita Bemer

Anita arbeider som senior konsulent i Deloitte, men har mange års erfaring som hodejeger, rekrutteringsansvarlig og leder.  Hun er siviløkonom og har master i psykologi og ledelse.

Per A. Marum

Per A. Marum er en av Norges ledende hodejegere innen teknologi og ledelse og er partner i Panamera IMD. Han har bakgrunn fra militæret og McKinsey.

 
  

Krystallklare bonusguider og nyttige verktøy for ulike løsninger. Ny jobb eller starte for deg selv?

Overlevelses-guide for å starte opp for seg selv 

10 steg for å bli lagt merke til på  Linked-In 

 

 

7 tips til å like deg selv på jobbintervjuet

 

 

Individuell Coaching-samtale med Lisa Wade

 

 

Er ute av frustrasjonståken og mindre opptatt av alder

"Jeg likte systematikken i Karrieregrepet. Det var nyttig å tenke gjennom ulike ønsker, jobber og muligheter. Nå føler jeg meg trygg på at jeg har valgt riktig retning. Kurset bidro også til at jeg er blitt mindre opptatt av alder og mer opptatt av å utvikle meg."

Leiken Dahl Aasbø

Leiken fikk ny lederjobb i løpet av Karrieregrepet

"Karrieregrepet frigjorde energi og hjalp meg ut av "frustrasjonståka". Oppgavene og møtene med gruppen satte i gang nyttige tankeprosesser. Jeg trives nå bedre på jobben samtidig som jeg er bevisst på hva jeg ser etter om jeg skal bytte jobb."

Ola Langedal

Ola fikk ny motivasjon i jobben som næringsrådgiver

"Jeg meldte meg på Karrieregrepet fordi jeg lenge har vært usikker på om jeg egentlig har havnet på rett hylle i arbeidslivet. En liten stemme i hodet sa: "Er dette alt?". Samlingene i grupper på Zoom, modulene og Lisas veiledning har fått meg til å innse at mulighetsrommet er mye større enn man gjerne tror! 

Kurset er ikke bare for deg som søker jobber eller vil bytte karriere. Selv har jeg valgt å fortsette i jobben, men å ta utdanning ved siden av for å få utløp for skapertrang og akademisk nysgjerrighet. Oppgavene i modulene gjør at du blir bedre kjent med deg selv. Det er nyttig uansett om du ønsker å bytte jobb, ta utdannelse, starte for deg selv eller finne på noe helt annet! Jeg vil på det sterkeste anbefale kurset til alle som vurderer å skifte karriere eller ønsker å utforske nye muligheter for seg selv. Du får mye verdi for pengene"

Miriam Abildsnes

- Miriam valgte å ta mer utdanning

 

"Karrieregrepet har være en øyeåpner og  gjort at jeg ser meg selv og arbeidslivet mitt mye klarere. Det som fremstod som løse tråder, topper og bunner, er blitt noe konkret. Jeg forstår mer av egen motivasjon, har blitt roligere og tar mer bevisste valg. For eksempel innså jeg at jeg ikke er noen ledertype, men trives med å hjelpe andre. Nå har jeg fått en jobb hvor jeg gjør nettopp det, samtidig som jeg lærer masse nytt. 

Jeg er veldig glad for at jeg tok Karrieregrepet - kurset har vært som en veileder i selvrefleksjon rundt eget arbeidsliv. Jeg likte vektleggingen av både drømmer og realiteter, og det jeg har lært vil jeg ta med meg og ha stor nytte av videre i arbeidslivet."

Mariann W. Mascioli

- Mariann fant ut at hun ikke er en ledertype 

 

Ditt tilbud:

 • Onlinekurs med 7 moduler og medlemskap i Karrieregrepet-klubben - Verdi:  7990,-
 • 1:1 samtale med Lisa - Verdi: 2000,-
 • Månedlige webinar med eksperter - Verdi: 4000,-
 • Boken "Ta Grep om Karrieren" - Verdi: 400,-

Total Verdi:
14.390 kr

Ditt pris kun:
7.949 kr

Ja, jeg vil bli med!

BONUS når du kjøper kurset:

Du får Lisas bok "Ta grep om karrieren din" tilsendt med en gang! 

Hygg deg med den lettleste, inspirerende boken som hjelper deg videre!

Delbetaling 3 måneder

3.047 kr

Totalpris: 9.141,-

 • Tilgang til kursportal med 7 moduler
 • 1:1 Samtale med Lisa
 • 6 måneders medlemskap i Karrieregrepet-klubben
 • Månedlige webinar med eksperter
 • Boken "Ta grep om Karrieren" sendt på posten
Delbetale 3 måneder

Alt i ett

7.949 kr

Betale hele kurset med en gang

 • Tilgang til kursportal med 7 moduler
 • 1:1 Samtale med Lisa
 • 6 måneders medlemskap i Karrieregrepet-klubben
 • Månedlige webinar med eksperter
 • Boken "Ta grep om Karrieren" sendt på posten
Ja, jeg vil bli med på Karrieregrepet

Delbetaling 6 måneder

1.524 kr

Totalpris: 9.144

 • Tilgang til kursportal med 7 moduler
 • 1:1 Samtale med Lisa
 • 6 måneders medlemskap i Karrieregrepet-klubben
 • Månedlige webinar med eksperter
 • Boken "Ta grep om Karrieren" sendt på posten
Delbetale 6 måneder

Bli kjent med Lisa

Jeg er en energisk vestlending med amerikanske røtter. Jeg har bakgrunn fra bl.a. media og McKinsey og driver i dag mitt eget selskap innen leder-, medarbeider- og organisasjonsutvikling.

For mange år siden bestemte jeg meg for å ikke bli en av de 70-åringene som cashet ut pensjonen og angret på alt jeg ikke hadde gjort. Det førte blant annet til at jeg skrev boken «Ta grep om karrieren din».

Siden har jeg startet podkasten «Snakk om jobb!» og levert flere runder av "Karrieregrepet". 

Jeg er nemlig langt over snittet interessert i alt som har å gjøre med selvutvikling, jobb og karriere.

Gjennom arbeidet mitt møter jeg mennesker som tar små og store grep for å skape seg et bedre liv. Få ting gjør meg gladere.

For i bunn og grunn er det jo det karriere handler om. Livet.

La oss bruke det på noe vi virkelig vil.

Jeg kan hjelpe deg med det. 

Du har en angrefrist

Hvis du er i tvil om kurset er noe for deg, kan det være godt å vite at du har en angrefrist.

Du får anledning til å prøve kurset i to fulle uker fra oppstart. Hvis du kommer til at kurset likevel ikke er det du trenger, er det bare å ta kontakt og kursavgiften blir refundert.

Ved eventuell refusjon blir det trukket fra 400 kroner for boken og porto.

Trude fikk ny energi og ny rolle på jobben

"Jeg synes jeg har fått mye for pengene! Jeg hadde vært sykmeldt en god stund da jeg startet på Lisas kurs. Det aller viktigste jeg fikk ut av kurset var at jeg skjønte at jeg kunne tenke nytt. [...] Jeg hadde inntil da vært overbevist om at jeg måtte bytte jobb/slutte i jobben for å komme tilbake til arbeidslivet. Ideen om å skifte rolle internt åpnet nye muligheter, og skapte ny energi for meg. Det var en ny tanke som ble til underveis i kurset."

Trude Aronsen

Trude har skiftet jobb to ganger etter Karrieregrepet

"Å nærme seg 50 er litt angstfremkallende. Jeg hadde tenkt på å skifte jobb en stund, og Karrieregrepet var forløsende for at jeg kom i gang. Oppgavene var passe krevende og satte i gang mange tanker. For eksempel var det forfriskende å innse at utvikling også kan handle om å gjøre mer ut av den jobben jeg allerede hadde. Men jeg konkluderte med at jeg måtte videre og trives i dag godt i en ny lederjobb."

Kristin Høy Lian

Kristin fikk ny lederjobb 

 

"Karrieregrepet hjalp meg til å finne ut hva jeg egentlig ville. Kurset skapte en mental pause og ga meg et nytt blikk på meg selv. Øvelsene bidro til at jeg ikke bare brukte intellektet, men også måtte gå inn i følelser, erfaringer og intuisjon. Det var veldig nyttig. Jeg innså at jeg ikke behøvde å skifte beite, men kunne finne kreative løsninger der jeg var. Satte stor pris på at webinarene og hjemmeoppgavene gikk over flere måneder. Indre prosesser tar tid, og Karrieregrepet ga muligheten til det."

Heidi Brautaset, Psykolog

Et meningsfullt arbeidsliv er ikke noe du får. Det er noe du skaper. 

 

Ja, jeg vil bli med på Karrieregrepet!