Karrieregrepet 

Et krafttak for en jobb og et liv som passer for deg

Bli med på kurs!

 

Ja, jeg vil bli med!

7 uker med læring og  inspirasjon + 6 måneders medlemskap i Karrieregrepet  - for å gi deg det livet og den jobben du egentlig vil ha.  

Du lærer om hvordan dine egne erfaringer, styrker og verdier gir deg den beste  pekepinnen for veien videre.  

Du blir bedre kjent med deg selv.

Du får hjelp til å tenke stort og djervt eller bare passe vågalt - og verktøy til å sortere drømmene. 

Du blir "karriereturist" og får råd og tips om hvordan du kan eksperimentere og prøve ut ulike jobb-muligheter. Uten å brenne broer.

Du lærer om arbeidsmarkedet og de mulighetene som finnes der ute.

Du får veiledning i hvordan evaluere, prioritere og deretter velge hva du ønsker å satse på. Kanskje ved å skjele litt til resten av livet?

Du lager en handlingsplan med klare, konkrete steg frem mot det livet som vil gi deg ny energi og ny arbeidsglede. 

Jeg gir deg vennlige dytt uke etter uke som hjelper deg til å komme videre og gjøre det som bare du kan gjøre: Skape deg et nytt og bedre arbeidsliv.

Å skifte jobb eller retning tar tid - og skal ta tid. Det handler om livet ditt!

 

I tillegg til onlinekurset med 7 moduler, får du også 6 måneders medlemskap i Karrieregrepet -klubben.

 

Det innebærer månedlige medlemswebinar med deling av råd, tips og inspirasjon, som hjelper deg til å komme videre. 

 

Et kurs som gir deg støtte til å få det arbeidslivet du egentlig vil ha!

 

 

Praktisk informasjon

Karrieregrepet er:

1. Et onlinekurs om jobb, selvutvikling og den gode matchen.

2. En medlemsklubb for mennesker som ønsker å foreta en endring i arbeidslivet sitt.

Selve kurset går over 7 uker. Det består av 7 moduler med veiledning, inspirasjon og øvelser. 

All undervisning foregår i korte videoer, som legges ut i en kursportal sammen med oppgaver og ressurser i PDF-format.

Det kommer nytt materiale hver uke, og du kan selv bestemme når du ønsker å se videoene og arbeide med stoffet.

Du har tilgang til kursportalen i 6 måneder fra kursstart.

Kurset inkluderer 6 måneders medlemsskap i Karrieregrepet. Det innebærer månedlige webinarer med Lisa og ulike eksperter, som svarer på spørsmål og tar opp utfordringer. Du kan delta anonymt eller være mer aktivt tilstede. Uansett vil du bli inspirert av andres erfaringer og historier. 

Ja, jeg vil bli med!

"God mix av selvutvikling og karriere", sier deltakerne  

"Lisa har lang og bred erfaring. De eksemplene hun selv kommer med, av egne eller andres erfaringer, er virkelig det som skiller Karrieregrepet fra andre lignende løp og coach-tilbud. Jeg føler absolutt det var «value for money». Hele opplegget var veldig solid og bra – en sunn fot i bakken både karrieremessig og personlig! "

Mali Smogeli-Johansen

Mali fikk ny jobb i løpet av Karrieregrepet

«Jeg er kjempefornøyd med kurset. Miksen av selvutvikling og karriere hjalp meg til å sortere tanker og finne ut hva jeg egentlig vil. Det førte til flere aha-opplevelser underveis, også ved å høre på de andre deltakerne. Krystallklare  gjesteeksperter bidro også til at jeg overbeviste på jobbintervjuet.»

Martine Laeng

Martine fikk ny jobb i løpet av Karrieregrepet
 

Kristin G. Haug

"Jeg sto fast i jobben min og visste ikke helt hva jeg ville videre da jeg meldte meg på Karrieregrepet.

For meg ble kurset veldig nyttig. Jeg fant ut mye om meg selv, og jeg fikk åpnet øynene for at det finnes mange muligheter. Lisa var en dyktig kursholder som både med egen kunnskap og ved hjelp av innhentede eksperter, inspirerer og motiverer til å gå neste skritt på veien i karrieren. Jeg kan varmt anbefale dette kurset"

Månedlig gruppecoaching for dem som ønsker det.  lnspirasjon, tips og fellesskap for alle.

Uke 1

Du stiller en første diagnose

For å skjønne hvor du skal, må du vite hvor du  starter fra.  Du lager en "tilstandsrapport" og får  oversikt over erfaringer og hvordan det står til. Modulen inkluderer også en første skisse til hva du ønsker annerledes i ditt arbeidsliv. 

Uke 2

Du borrer dypere i deg selv

Bli kjent med deg selv, den du er og den du var, ved å studere ditt viktigste arbeidsverktøy: deg selv. Bare på den måten kan du identifisere det som betyr noe for deg fremover.  Modulen gir deg et kompass for videre valg. 

Uke 3

Du våger å drømme

Hva vil du egentlig - om du kunne velge? Nå skal vi tillate oss å tenke høyt og fritt og grenseløst. Modulen vil gi deg et klarere bilde av ønsker for ditt nye liv. Samt lettelse over å sette ord på drømmer og planer du har båret inne i deg lenge.

Uke 4

Du samler trådene

Det tar tid å finne ut hvem du er, hva du kan og hva du vil. I denne modulen jobber vi med å samle trådene og finne mønsteret. Det hjelper deg til å se de ulike veiene du kan ta videre.

Uke 5

Du tester og eksperimenter

Her skal du prøve ut ideer og drømmer ved å ta et første skritt i ulik retning. Ved å være "karriere-turist" tilegner du deg flere jobbidentiteter. Du blir klokere av å ta action uten å brenne broer. Resultatet er foredlede planer og tanker.

Uke 6

Tid for å bestemme seg

Nå er tiden kommet for å evaluere og veie ulike hensyn mot hverandre. Ny jobb, ny rolle, starte for deg selv, øke kompetansen?  Et blikk på resten av livet ditt må til - før du skjærer igjennom og bestemmer deg. Det er dette du vil!

Uke 7

Det skjer ikke noe før du begynner

Du får hjelp til å lage din egen handlingsplan ved å  identifisere helt konkret hva du må gjøre. Du sitter igjen med en  plan for å få det arbeidslivet du ønsker deg - og noen nyttige verktøy som hjelper deg til å gjennomføre.

Eksklusive lukkede webinar med Lisa og eksperter hvor du kan få stille spørsmål om ALT du lurer på. 

En onsdag i måneden  samles vi til et lukket webinar med Lisa og ulike gjesteeksperter. Du velger selv om du ønsker å være aktivt og synlig tilstede eller om du foretrekker en mer tilbaketrukket rolle. Gjesteekspertene varierer ut fra gruppens behov. Du kan forvente tema som  jobbintervjuet, utvikling i jobben du allerede har, kommunikasjon,  økonomi og lønn, o.a. Under ser du noen av ekspertene, som har vært gjester i Karrieregrepet.
 

 

Laila Stange

Laila gikk fra direktørstilling i Aschehoug forlag for å starte opp for seg selv.  Hun er nå en av Norges mest erfarne sparringpartnere for mennesker som trenger karrierehjelp.  

 

Anita Bemer

Anita arbeider som senior konsulent i Deloitte, men har mange års erfaring som hodejeger, rekrutteringsansvarlig og leder.  Hun er siviløkonom og har master i psykologi og ledelse.

Per A. Marum

Per A. Marum er en av Norges ledende hodejegere innen teknologi og ledelse og er partner i Panamera IMD. Han har bakgrunn fra militæret og McKinsey.

 
  

Krystallklare guider og nyttige verktøy for ulike løsninger. Ny jobb eller starte for deg selv?

Overlevelses-guide for å starte opp for seg selv 

10 steg for å bli lagt merke til på  Linked-In 

 

 

7 tips til å like deg selv på jobbintervjuet

 

 

Er ute av frustrasjonståken og mindre opptatt av alder

"Jeg likte systematikken i Karrieregrepet. Det var nyttig å tenke gjennom ulike ønsker, jobber og muligheter. Nå føler jeg meg trygg på at jeg har valgt riktig retning. Kurset bidro også til at jeg er blitt mindre opptatt av alder og mer opptatt av å utvikle meg."

Leiken Dahl Aasbø

Leiken fikk ny lederjobb i løpet av Karrieregrepet

"Karrieregrepet frigjorde energi og hjalp meg ut av "frustrasjonståka". Oppgavene og møtene med gruppen satte i gang nyttige tankeprosesser. Jeg trives nå bedre på jobben samtidig som jeg er bevisst på hva jeg ser etter om jeg skal bytte jobb."

Ola Langedal

Ola fikk ny motivasjon i jobben som næringsrådgiver

Din pris for alt dette:

5.949 kr

Ja, jeg vil bli med!

Gave til alle webinar-deltakere når de kjøper kurset:

Du får Lisas bok "Ta grep om karrieren din" tilsendt med en gang! 

Hygg deg med den lettleste, inspirerende boken som hjelper deg videre!

Trenger du å dele opp kursavgiften?

Betal kursavgiften med 3 avdrag à 2.483,- kroner, i alt 7.449,- kroner.

Jeg ønsker 3 nedbetalinger

Bli kjent med Lisa

Jeg er en energisk vestlending med amerikanske røtter. Jeg har bakgrunn fra bl.a. media og McKinsey og driver i dag mitt eget selskap innen leder-, medarbeider- og organisasjonsutvikling.

For mange år siden bestemte jeg meg for å ikke bli en av de 80-åringene som cashet ut pensjonen og angret på alt jeg ikke hadde gjort. Det førte blant annet til at jeg skrev boken «Ta grep om karrieren din».

Siden har jeg startet podkasten «Snakk om jobb!» og levert flere runder av "Karrieregrepet". 

Jeg er nemlig langt over snittet interessert i alt som har å gjøre med selvutvikling, jobb og karriere.

Gjennom arbeidet mitt møter jeg mennesker som tar små og store grep for å skape seg et bedre liv. Få ting gjør meg gladere.

For i bunn og grunn er det jo det karriere handler om. Livet.

La oss bruke det på noe vi virkelig vil.

Jeg kan hjelpe deg med det. 

Du har en angrefrist

Hvis du er i tvil om kurset er noe for deg, kan det være godt å vite at du har en angrefrist. Du får anledning til å prøve kurset i to fulle uker fra oppstart. Hvis du kommer til at kurset likevel ikke er det du trenger, er det bare å ta kontakt og kursavgiften blir refundert.

Ved eventuell refusjon blir det trukket fra 400 kroner for boken og porto.

Trude fikk ny energi og ny rolle på jobben

"Jeg synes jeg har fått mye for pengene! Jeg hadde vært sykmeldt en god stund da jeg startet på Lisas kurs. Det aller viktigste jeg fikk ut av kurset var at jeg skjønte at jeg kunne tenke nytt. [...] Jeg hadde inntil da vært overbevist om at jeg måtte bytte jobb/slutte i jobben for å komme tilbake til arbeidslivet. Ideen om å skifte rolle internt åpnet nye muligheter, og skapte ny energi for meg. Det var en ny tanke som ble til underveis i kurset."

Trude Aronsen

Trude var tidligere sykmeldt og er nå gang med nye oppgaver

Et meningsfullt arbeidsliv er ikke noe du får. Det er noe du skaper. 

 

Ja, jeg vil bli med på Karrieregrepet!